Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Palek

13. 8. 2012 14:05
Pane Kasale.

Myslíte si, že je férové odhlasovat v parlamentu dotovanou cenu za odběr elektriky z fotovoltaické elektrárny a pak si takovouto elektrárnu pořídit a brát od ostatních nehorazné příspěvky?

Vy, jako lidovec byste to určitě neudělal, ale mohl byste nám při svých znalostech napsat o někom, kdo to udělal a na ostatních se hrubě obohacuje?

Myslíte si, že takové jednání je křesťanské?

0 0
možnosti

petrajana

13. 8. 2012 11:20
Zlínští a vysočínští socani pouze upřednostnili koryta před zásadami

Doufám, že slušní věřící odsoudí a odmítnou tento katolický tunel !

0 0
možnosti

Glock Mark XXIV

13. 8. 2012 9:58
Vždy se bavím tím, že po přečtení blogu se snažím redukovat

... ústřední myšlenku blogu do jedné věty. Dnes je to jednoduché:

"ČSSD rezignovala na obhajobu principů a zůstala jen technokratická slupka."

.

S čímž nelze než souhlasit. Trochu mi schází něco jako obecná sušnost - asi jako když Barack Obama pohlásí, že Paul Ryan (spolukandidát Mitta Romneyho) je slušný člověk. U nás nepředstavitelné, to by čeští politici raději spolkli ropuchu.

1 0
možnosti

pesimistafurt

13. 8. 2012 8:58
to se nám zde zase slezla lůza -

není myšleno ve smyslu chudých a ožebračovaných lidí, ale ve smyslu myšlenkových kvalit. Nic nemající lidé ctí spravedlnost a právo mnohem víc, než hamižní zloději. Kradli za komoušů, kradou i teď a ještě závidí.

0 0
možnosti

stařec bez moře

13. 8. 2012 6:01
církve jsou něco podobného jako politické strany

taky blbnou lidi sliby, jen na rozdíl od stran mají výhodu, že mrtví živým nemohou prozradit, že sliby byly falešné, zatímco u stran si to volič uvědomí hned krátce po volbách. Politické strany i církve by se měly zrušit, jenomže to by museli lidé mít rozum a k tomu, jak to vypadá, nikdy nedojde. Tendence, jak se zdá, je opačná.

0 0
možnosti

bohacovajarca

13. 8. 2012 5:59
A to je co?

Tenhle rádoby názor má být jako co, pane emeritní? Celou dobu of your political career I prayed, aby lidi jako vy z politiky zmizeli, lidé, kteří nemají žádný názor, pouze (stejně jako např. Parkanová dle hesla Kam mňa postavíš, tam mňa nájděš) jdou s tím, kdo je silnější, jelikož jim to přináší cash a postavení (na které by se v běžném životě nezmohli any omylem). Koho chcete Vy kritizovat? Vy a zrovna Vy? Cela KDU-ČSL byla pouze o jediném člověku, a to byl Josef Lux (ať už si o něm myslíme anything, on jediný byl schopný tento spolek držet nahoře s nějakou vizí, po něm šlo už jen a pouze o korytáře včetně Vás). Koho Vy chcete moralizovat? Komu chcete radit ? Vy už patříte do politického důchodu, zpátky ni krok! A o Vaší podpoře jednoho z dalších tunelů připravených vládou, která kašle na lidi a svojí analfabetickou ekonomickoku politikou dusí a sráží naši krásnou zem níž a níže, s názvem Církevní restituce  nemluvte, tiše mlčte a jenom koukejte kolem sebe! Vy už jste svoje předvedl!

3 0
možnosti

svedek casu

13. 8. 2012 6:54
Re: A to je co?

R^

0 0
možnosti

Jay6

13. 8. 2012 1:31
Vzhledem k tomu

že pan hejtman Mišák a jeho ČSSD je ve zlínském kraji koaličním partnerem vaší krajské organizace Lidovců, nejde při obviňování z pokrytectví, tak trochu o střelbu do vlastních? Či dokonce o sebekritiku a účinnou lítost?

0 0
možnosti

kaktusak

12. 8. 2012 23:50
Komunisté jsou zásadoví.

Neodmítají Kalouskův odpustek jenom někde, odmítají ho všude.R^

4 0
možnosti

Jay6

13. 8. 2012 1:28
Re: Komunisté jsou zásadoví.

Jako člen ČSSD a zároveň volič ve Zlínském kraji budu patrně nucen volit zásadovou KSČM. Protože vybírat mezi Mišákovou koalicí ČSSD, ODS, lidovci a Gazdíkovou koalici TOP 09 a Starostové, Zlínské hnutí nezávislých, Zelení, Zemanovci a MOR, je asi stejné jako vybírat si zda je lepší se oběsit nebo zastřelit. Ještě, že se ještě objeví nějaká zásadová strana.

1 0
možnosti

Libertad

12. 8. 2012 23:34
Pane Kasal,

napište nám něco o tom jak Vás pan generální ředitel Žalud zaměstnal, abyste nemusel dělat veřejně prospěšné práce.

S vydáním něčeho co nebylo vlastněno, skutečně nemohu souhlasit. Tedy pokud víte jaký je rozdíl mezi vlastnictvím a institutem správcovství.

3 0
možnosti

zeto

12. 8. 2012 22:39
Hm...

Pane Kasale, že zrovna Vy máte tu drzost někoho kritizovat... Zrovna Vy a zrovna politik té nejnevypočitatelnější strany, která díky svým veletočům seděla téměř v každé vládě za posledních 20 let... To už mi opravdu hlava nebere.

3 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1234x
Jan Kasal je emeritní poslanec.

Seznam rubrik