Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

3. 7. 2012 9:59
i Vy komiku

A to Vás nenapadlo, že pokud by tedy paní Parkanová skutečně, jak píšete " úzkostlivě dbala na to, aby se vše odehrávalo podle pravidel , ať už psaných nebo nepsaných "... nemohla přistoupit právě na takový výklad, že na nakup letadel skutečně není ale opravdu není potřeba žádné ocenění ? Že právě podle těch nepsaných pravidel dobrého hospodáře a ministra by si to ocenění udělat dala,ať jí Kalousek(už v té době byl profláknutý hoštapler) radí co chce?

Co teď udělá paní Parkanová je taky jasné. Te´d už se bude jen držet právnicky zglajchoovaného názoru,který i zde publikovala minulý týden,a kterým snad přesvědčí poslance, aby jí k vyšetřovaní a soudu nevydali. U soudu už takovou šanci vyhrát nemá,ten se bude řídit i jinými názory a předpisy. Nakonec,není vyloučeno, že Mistr .Kalousek, který jak uvádí je jako šéf ministerstva financí za podobné názory garantem,si tam půjde sednou vedle ni:-)

0 0
možnosti

rodd

2. 7. 2012 21:00
Za paní Parkanovou

vypovídá ne tak její osobnost a lidskost, za tu nás zaměstnavatel  neplatí, ale stav na v jejím svěřeném pracovišti, zde konkrétně ministerstvu. Že zde nakonec působila tzv. jako bílý kůň, měla vypozorovat a včas odejít. Něco obdobného udělala před lety paní Třeštíková, když zjistila jaký binec je na ministerstvu ... .  Každý komu je svěřená funkce a kolektiv lidí a práce, se za ní zodpovídá a to i hmotně a navíc má i možnost, lidi jež brzdí kolektiv a práci prostě vyhodit, nebo když je kolektiv k ničemu a šéf též tak odejít.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS